Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Saxofoonles | Oldenzaal | John Kluijtmans
Meld je nu aan voor een gratis proefles saxofoon in Oldenzaal bij John Kluijtmans.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Saxofoonles bij STUDIO TOPAAS: Ben je totaal onervaren met muziek of met saxofoon spelen of heb je juist wťl een muzikale achtergrond en wil je die verder ontwikkelen? Wil je leren spelen vanuit de muzieknoten of wil je helemaal vanuit je gevoel leren spelen? In alle gevallen kun je bij mij terecht. Tijdens de les kan ik je begeleiden in allerlei vormen van samenspel, bijvoorbeeld op de piano of met een computerprogramma.

AMV- Les (Algemene Muzikale Vorming): Je kunt ook algemene muzikale vorming krijgen. Dat is muziekles, die niet direct gekoppeld is aan een bepaald instrument. Je leert dan vanalles over muziek, bijvoorbeeld hoe je muziek kunt lezen (muzieknoten) of schrijven (componeren). In een lessenserie kunnen we bijvoorbeeld werken aan jouw "eigen" muziekstuk. Je kunt dit samen met mij bedenken (componeren) en daarna inzingen of inspelen. Als het klaar is, maken we er een mp3- bestand van dat je thuis of bij je vrienden kunt afspelen.

PROEFLES: Wil je eens een les proberen? Dan kan dit. Je krijgt dan een gratis les van mij, wellicht in combinatie met een kort gesprek. De eerstvolgende afspraak geldt dan als officiŽle les.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij John Kluijtmans bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

In principe duurt een les 30 minuten en kom je wekelijks bij me. Lessen van 30 minuten kosten dan § 55,-- per maand, exclusief BTW (21 %). Het is van belang te weten dat leerlingen jonger dan 21 jaar BTW- vrij zijn. Je krijgt per jaar ongeveer 40 lessen.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97