Home Aanmelden Prijzen Vacatures voor docent zang, gitaar, drums, piano, keyboard, bas en saxofoon Links

Popschool

Professioneel onderwijs in popmuziek

Leerlijnen voor Muziekles

Materialenmap Groep 1-2
In groep 1-2 zijn de leerlingen bezig met onderwerpen uit de directe omgeving van de kleuters. Bijvoorbeeld: de omgeving in de klas, in het huis, knuffels, beren, optocht, muziek in de straat, het weer, kabouters en reuzen, sprookjes, feesten, seizoenen.

Materialenmap Groep 3-4
Voor groep 3-4 gaat de muzikale verkenning verder met onderwerpen uit de ruimere omgeving van de kinderen: onze wijk of in het dorp, de fanfare, heksen en tovenaars, fantasie, dieren, op reis met de trein, avonturen, drummen.

Materialenmap Groep 5-6
In groep 5-6 speelt de muzikale verkenning van onderwerpen in op de veranderende belangstellingswereld van de kinderen: verre landen, feesten, muziek uit verre landen, kleding, cowboys, kermis, ridders en jonkvrouwen, varen, insecten, ruzie, markt.

Materialenmap Groep 7-8
Voor de leerlingen in groep 7-8 is muziek altijd aanwezig: carnaval, de eindmusical, filmmuziek, ringtones, rap en liefde, oorlog en vrede, morgen en avond, verdriet, muziek op de computer, SMS-en ringtones, natuur en milieu, liefde.

Halloween met de Monsterfanfare

Blokfluit Starter
Kennismaking met het notenschrift, de eerste toon op de blokfluit,

Wereldmuziek in de onderbouw

Wereldmuziek

Alle soorten Popmuziek

Kerst op de basisschool
Het kerstrepertoire is op volgorde voor groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8.

Kerstmis

Wie heeft de rol?
Musical groep 8

Wie is Maestro Max
Hallo, ik ben Maestro Max. Ik heet eigenlijk René maar Meester Max klinkt zo mooi dus dan is dat wel oké.

Gitaarles

Popschool Nederland