Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Gitaarles, Studiotechniekles | Tilburg | Leon Hermans
Meld je nu aan voor een gratis proefles gitaar of studiotechniek in Tilburg bij Leon Hermans.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Hallo toekomstige gitaarheld!

Wil jij graag gitaarspelen? Dan is nu het moment om te beginnen met gitaarles!
Ik ben Leon Hermans en geef gitaarles in Eindhoven, Tilburg en Eersel. Bij mij kun je van alles leren over pop, rock, blues, metal, fingerpicking, klassiek en rock & roll; improviseren, begeleiden en nog veel meer. De lesmethode meet ik jou persoonlijk aan. Voor beginners of gevorderden, kinderen of volwassenen, akoestisch en elektrisch. Het is trouwens geen vereiste om muzieknoten te leren op mijn lessen, maar dit kan natuurlijk wel.

Bel of mail gerust voor meer informatie.

Meer over Leon

Mijn liefde voor muziek was er al toen ik heel jong was. Toen ik acht jaar werd, ging ik op drum- en gitaarles. Vanaf mijn 13e speel ik in verschillende bands en momenteel ben ik actief als gitarist in Calling Elvis (Elvis Presley Tribute), Johnster (pop/rock) en Lord Volture (heavy metal).
Mijn muzikale 'roots' liggen vooral in de pop, rock en heavy metal; maar als gitaardocent kun je mij alles vragen. Door mijn opleiding aan de Rockacademie te Tilburg ben ik breed opgeleid en afgestudeerd op gitaar, engineering en onderwijskunde. Als gitaardocent heb ik al bij diverse muziekscholen gewerkt. Door mijn jonge leeftijd weet ik wat er speelt bij de jongeren en door mijn kennis en ervaring weet ik ook volwassenen te motiveren. Kortom, bij mij ben je aan het goede adres voor leerzame, brede en vooral leuke gitaarlessen.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Leon Hermans bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97