Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Basgitaarles | Rotterdam | Maciej Domaradzki
Meld je nu aan voor een gratis proefles basgitaar in Rotterdam bij Maciej Domaradzki.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Iedereen kan bij mij terecht op basles - jongeren of volwassenen, beginners of gevorderden, of je basgitaar of contrabas wil leren spelen - iedereen is welkom. Dankzij mijn ruime ervaring als bassist en basleraar alsook de uitgebreide vakopleiding, ben ik in staat om les in de meest uiteenlopende muziekstijlen ( klassiek, jazz, rock, latijn-Amerikaans, funk, punk... noem maar op ) te verzorgen.

De inhoud van de lessen wordt afgestemd op de individuele voorkeuren van de leerling. Aspecten zoals: timing, linker- en rechter- hand techniek, toonvorming, voordracht, samenspel, muzikaliteit en solfège maar ook theorie, muziekschrift en improvisatie kunnen aan bod komen.

Wat je nodig hebt voor het volgen van de contrabasles of basgitaarles, behalve een goede dosis leergierigheid en enthousiasme, is een basgitaar of een contrabas om op te kunnen oefenen. Ik help jou graag met het kiezen van een geschikt instrument.

De leerling kan zelf bepalen hoe vaak hij of zij op de basles komt, waarbij twee of vier keer per maand het meest gangbaar is. De duur van de les kan variëren tussen 1/2 uur, 3/4 uur en een uur. Er bestaat een mogelijkheid om een duo les te nemen, waarbij de leerling zelf voor een les partner moet gaan zorgen.

De lessen vinden plaats in mijn huisstudio in Rotterdam (op 10 min loopafstand of twee tramhaltes vanaf Centraal Station).

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Maciej Domaradzki bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97